• nybjtp

Tentang Kami

Tentang Kami

Shandong Ruixiang Iron and Steel Group Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu terkenal anu ngamimitian dina industri baja nagara kuring.Éta mangrupikeun perusahaan komprehensif anu ngahijikeun penjualan, pamrosésan, motong, sareng transportasi.
Usaha utama grup nyaéta pipa (rupa baja karbon, alloy, stainless steel, galvanized), plat: (baja karbon, stainless steel, aluminium, galvanized, galvanized), bar (baja buleud), profil (I-beam, h). Jasa pamrosésan permukaan sapertos baja bagian, baja bagian c, baja saluran) sareng palapis krom tina sababaraha bahan logam.Bahan utama baja karbon nyaéta Q235, 20 #, 45 #, bahan utama alloy nyaéta séri Q345, 20Cr, 40Cr, 35CrMo, 42CrMo, bahan utama stainless steel nyaéta 200 séri 300 tabung, 200 séri 300 piring, 400 grup series.The bisa ngaropea baja jeung prosés deeply jasa (perlakuan panas, plating Chrome, plating tambaga, plating nikel,

微信图片_20220217095100

rupa-rupa gulungan mesin tékstil, gulungan tank minyak).Perusahaan saham langkung ti 10.000 ton pipa, piring, bar sareng profil sapanjang taun.Éta ngagaduhan kapasitas pasokan anu stabil sareng nyumponan kabutuhan pasar anu béda.Taun 2020, penjualan produksi Ruixiang Iron & Steel Group ngaleuwihan 10 juta ton, anu parantos ngagaduhan pangaruh anu tangtu dina industri baja.Sareng perusahaan komitmen pikeun nyayogikeun jasa pengadaan baja hiji-eureun pikeun konsumén global.

Kusabab mimitina, perusahaan parantos ngawangun merek ku kajujuran.Dumasar kana konsép "customer first, quality first", parusahaan geus terus ngaronjatkeun mékanisme anak, enhancing kualitas sorangan, enhancing inti daya saing, néangan bebeneran jeung inovasi, sarta striving pikeun nyieun hiji parusahaan kualitas luhur.

Salila mangtaun-taun, kalayan kakuatan téknis anu kuat, produk anu berkualitas luhur sareng dewasa, sareng sistem jasa anu sampurna, kami parantos ngahontal pangwangunan anu gancang, sareng indéks téknis sareng épék praktis produkna parantos dikonfirmasi sareng dipuji ku mayoritas pangguna, sareng nampi sertipikat produk kualitas luhur, sareng parantos janten perusahaan anu terkenal di industri.
Dina mangsa nu bakal datang, parusahaan bakal neruskeun masihan muter pinuh pikeun kaunggulan sorangan, salawasna adhering kana tenet "ngarah dina sains jeung téhnologi, porsi pasar, nyampurkeun jalma kalawan integritas jeung pursuing kasampurnaan" jeung filosofi parusahaan "produk anu. jalma ", terus-terusan ngalaksanakeun inovasi téknologi, inovasi alat, inovasi jasa sareng inovasi metode manajemén, sareng terus-terusan ngembangkeun produk anu langkung murah pikeun nyumponan kabutuhan pangwangunan anu bakal datang.Ngaliwatan inovasi pikeun terus ngamekarkeun produk leuwih ongkos-éféktif pikeun minuhan kaperluan ngembangkeun hareup, sarta gancang nyadiakeun konsumén jeung kualitas luhur, produk dibanderol low nyaeta ngungudag relentless kami tina gawang.

Sertipikat

certificate1
certificate2
certificate3
certificate4
certificate5
certificate6