• nybjtp

produk

304, 316, 316L Top Quality Bahan Gedong Stainless H Beam Steel I-beam Steel

H-bagian baja mangrupakeun jenis bagian ekonomis jeung bagian efisiensi tinggi kalawan sebaran aréa cross-sectional leuwih dioptimalkeun jeung rasio kakuatan-to-beurat leuwih lumrah.Dingaranan sabab bagian na sarua jeung hurup Inggris "H".Kusabab sagala rupa bagian tina baja H ngawangun disusun dina sudut katuhu, baja ngawangun H boga kaunggulan résistansi bending kuat, konstruksi basajan, hemat ongkos jeung struktur lampu dina sagala arah.

.

Whatsapp:+8617862908033

.
Surélék:sales@sdrxgtjt.cn


Rincian produk

Tentang Kami

Tag produk

Panjelasan Produk

Komposisi kimia tina stainless steel I-beam milik runtuyan baja digulung pikeun struktur umum, sarta indexes inspeksi utama C, Bungbulang, P, sarta S. Stainless I-beam loba dipaké dina produk hardware, mesin médis, kadaharan. mesin, kapal, mobil, panto jeung jandéla, jati, mesin badag, jsb.

Rincian gancang

Asal: Shandong, Cina merek: Ruixiang
Ngaran Produk: I-beam, H-beam Standar: ASTM, GB, JIS, DIN
Téknologi: mulus atanapi dilas Kandel: 2mm atanapi ngaropéa
Sertipikat: IS0, SGS OEM sareng ODM: bisa ditarima
MOQ: 1 ton Waktos pangiriman: 7-15 poé
Kamampuhan suplai: 10000 ton/minggu

Parameter produk

Ngaran Produk: Kelas baja utama Standar: ASTM
Kelas: 304, 316, 316L, 310S, 321, 416, 420 Téknologi: mulus atanapi dilas
Kandel: 2mm atanapi ngaropéa Panjangna: 3000-12000mm atanapi ngaropéa
Lebar wéb: Adat Ketebalan web: Adat
Beungeut: 2B, Ba, hln0.1/2/3/4 Téknologi: tiis ditarik / rolling panas
Syarat harga: FOB, CRF, CIF, sareng EXW tiasa ditampi Aplikasi: Téknik Konstruksi, mesin laut, jsb
Loading Port: sagala palabuhan di Cina bungkusan: bungkusan ékspor baku atawa bungkusan nurutkeun sarat customer.(kertas waterproof jero, sabuk baja jeung baki luar)
pangmayaran: T / T, L / C, jsb.

H7cb651031eae44f793377fb25e5fd85e9
H8edd5e45a2c64d0897f77f83f007cd15x
H03aa6292084642ef82b42d8553567c88x

Produk Témbongkeun


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Whatsapp:+8617862908033

    Surélék:sales@sdrxgtjt.cn

    1 Produksi sareng pangiriman saluyu sareng sarat palanggan
    2 Disatujuan ku ISO9001, CE, SGS unggal taun
    3 Palayanan pangsaéna sareng balesan 24 jam
    4 Pangiriman gancang sareng pakét ékspor standar
    5 OEM/ODM

    Shandong Ruixiang Iron and Steel Group Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu terkenal anu ngamimitian dina industri baja nagara kuring.Éta mangrupikeun perusahaan komprehensif anu ngahijikeun penjualan, pamrosésan, motong, sareng transportasi.

    Usaha utama grup nyaéta pipa (rupa baja karbon, alloy, stainless steel, galvanized), plat: (baja karbon, stainless steel, aluminium, galvanized, galvanized), bar (baja buleud), profil (I-beam, h). Jasa pamrosésan permukaan sapertos baja bagian, baja bagian c, baja saluran) sareng palapis krom tina sababaraha bahan logam.Bahan utama baja karbon nyaéta Q235, 20 #, 45 #, bahan utama alloy nyaéta séri Q345, 20Cr, 40Cr, 35CrMo, 42CrMo, bahan utama stainless steel nyaéta 200 séri 300 tabung, 200 séri 300 piring, 400 group.The grup bisa ngaropea baja jeung prosés deeply jasa (perlakuan panas, plating Chrome, plating tambaga, plating nikel.