• nybjtp

produk

S235 S355 SS400 A36 A283 Q235 Q345 Karbon baja lambar/coil

Kami supplier baja coil profésional, gaduh coil baja stock ageung.Sarta ogé bisa ngaropéa ngahasilkeun ukuran husus gumantung kana tungtutan.

Bahan coil baja stock S235 S355 SS400 A36 A283 Q235 Q345, pangiriman super gancang.

1 Produksi sareng pangiriman saluyu sareng sarat palanggan
2 Disatujuan ku ISO9001, CE, SGS unggal taun
3 Palayanan pangsaéna sareng balesan 24 jam
4 Pangiriman gancang sareng pakét ékspor standar
5 OEM/ODM

.
Whatsapp: +8617862908033


Surélék: sales@sdrxgtjt.cn


Rincian produk

Tentang Kami

Tag produk

Panjelasan Produk

Grup Ruixiang utamina ngagaduhan langkung ti 10 jalur produksi pelat baja karbon, pelat baja tahan ngagem sareng pelat baja tahan cuaca.Sanggeus leuwih ti 20 taun budidaya di-jero, pabrik pelat baja urang geus bisa ngahasilkeun rupa spésifikasi pelat baja karbon, pelat baja tahan maké jeung pelat baja tahan cuaca, kalawan kaluaran poean rébuan ton jeung inventory. tina 10000 ton.Urang bisa ngaropea rupa pelat baja ciri pikeun mastikeun waktu pangiriman.Ayeuna konsumén utama urang konsentrasi di Asia Kidul, Eropa sareng nagara-nagara sanés, kalayan rébuan ton inventaris pikeun nyumponan kabutuhan palanggan.

Rincian gancang

Asal: Shandong, Cina merek: Ruixiang
Ngaran Produk: plat baja karbon ngagem-tahan plat baja Warna permukaan: Sarat Costorners '
MOQ: 1 ton Waktos pangiriman: 7-15 poé
Kamampuhan suplai: 10000 ton/minggu

Parameter produk

Bahan: Q345B,Q345C,Q345D,Q345E,Q390,Q390B,Q390C,
Q390D,Q390E,Q420,Q420B,Q420C,Q420DQ420E,
Q460,Q460D,Q500C,Q500D,Q500E,Q550C,Q550D,
Q550E,Q620C,Q620D,Q620E,Q690A,Q690B,Q690C,
Q690D, Q690E, Q690D, Q690C, Q890C, Q890D
16Mo3,16MnL,16MnR,16Mng,16MnDR
Kandel: 3-100mm
Panjangna: customizable Toleransi: kandel: + / - 0.02mm rubak: + / - 0.02mm
Lapisan séng: 40-275g/m2 Beungeut: herang
Kaunggulan:
1. harga lumrah jeung kualitas alus teuing
2. stock loba pisan jeung pangiriman ajakan
3. Beunghar suplai jeung pangalaman ékspor, jasa ikhlas
Aplikasi: imah plank movable, villa
Syarat harga: FOB, CRF, CIF, sareng EXW tiasa ditampi Loading Port: sagala palabuhan di Cina
bungkusan: bungkusan ékspor standar atanapi syarat palanggan (kertas waterproof di jero, sabuk baja sareng baki di luar) pangmayaran: T / T, L / C, jsb.
naha milih urang
1.Mild Steel Plate / High Speed ​​Steel / Galvanized Steel / Ngagem Steel Tahan bisa milih
2. Surface Treatment hideung / galvanized / jas / oiled / lukisan bisa milih
3.q215/q195/q235B/Q345B/S235JR/S335JR/SS400.etc Bahan lengkep
stock 4.Abundant, harga mirah, kualitas luhur

Produk Témbongkeun

未标题-2
436346
57658658658
222434
676578567856756
65677
微信图片_20220311105235

TENTANG KAMI

Shandong Ruixiang Steel Group Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu terkenal anu ngamimitian dina industri baja nagara kuring.Éta mangrupikeun perusahaan komprehensif anu ngahijikeun penjualan, pamrosésan, motong, sareng transportasi.

Usaha utama grup nyaéta pipa (rupa baja karbon, alloy, stainless steel, galvanized), plat: (baja karbon, stainless steel, aluminium, galvanized, galvanized), bar (baja buleud), profil (I-beam, h). Jasa pamrosésan permukaan sapertos baja bagian, baja bagian c, baja saluran) sareng palapis krom tina sababaraha bahan logam.Bahan utama baja karbon nyaéta Q235, 20 #, 45 #, bahan utama alloy nyaéta séri Q345, 20Cr, 40Cr, 35CrMo, 42CrMo, bahan utama stainless steel nyaéta 200 séri 300 tabung, 200 séri 300 piring, 400 group.The grup bisa ngaropea baja jeung prosés deeply jasa (perlakuan panas, plating Chrome, plating tambaga, plating nikel.

微信图片_20220217095100
QQ截图20220222165541

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Whatsapp:+8617862908033

    Surélék:sales@sdrxgtjt.cn

    1 Produksi sareng pangiriman saluyu sareng sarat palanggan
    2 Disatujuan ku ISO9001, CE, SGS unggal taun
    3 Palayanan pangsaéna sareng balesan 24 jam
    4 Pangiriman gancang sareng pakét ékspor standar
    5 OEM/ODM

    Shandong Ruixiang Iron and Steel Group Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan anu terkenal anu ngamimitian dina industri baja nagara kuring.Éta mangrupikeun perusahaan komprehensif anu ngahijikeun penjualan, pamrosésan, motong, sareng transportasi.

    Usaha utama grup nyaéta pipa (rupa baja karbon, alloy, stainless steel, galvanized), plat: (baja karbon, stainless steel, aluminium, galvanized, galvanized), bar (baja buleud), profil (I-beam, h). Jasa pamrosésan permukaan sapertos baja bagian, baja bagian c, baja saluran) sareng palapis krom tina sababaraha bahan logam.Bahan utama baja karbon nyaéta Q235, 20 #, 45 #, bahan utama alloy nyaéta séri Q345, 20Cr, 40Cr, 35CrMo, 42CrMo, bahan utama stainless steel nyaéta 200 séri 300 tabung, 200 séri 300 piring, 400 group.The grup bisa ngaropea baja jeung prosés deeply jasa (perlakuan panas, plating Chrome, plating tambaga, plating nikel.